Denne siden bruker Cookies for å bidra til en enklere surfeprosess. Fortsett å bruke denne siden dersom du godtar dette. Du kan lese mere om vår bruk av cookie ved å klikke MER nedenfor.

 

 


POSITAL er en Tysk produsent av roterende givere, inklinometer og lineære målesystemer. Med oppstart av produksjon tilbake i 1918 har POSITAL opparbeidet en erfaring innenfor sitt marked gjennom over 100 år. Med produkspekteret fra POSITAL, kan FG-Tech nærmest levere roterende givere og inklinometer med ethvert kommuniksajons grensesnitt våre kunder måtte ønske.

     

 

 

 

 

BEx Solution GmbH er vår leverandør av verdens første kompakte IO-modul, med PROFINET grensesnitt for anvendelse direkte i Ex-sone 1/21. Med denne modulen reduseres forlegning av kabler betraktlig og barrierer i sikker sone trengs ikke. Rett og slett ett meget banebrytende produkt.

     
 

 

 

Process Instruments (UK) Ltd. (Pi) er en global leverandør av analysatorer og vannbehandlings instrumentering som Ph, Oksygen, Salinitet, ORP, Ozon, O2, partikkel teller etc. siden1998. Med kontorer, laboratorium og nye produksjonsanlegg i Burnley (Storbritannia), har Pi et voksende rykte for innovasjon med kunder i over 50 land og over 6 kontinenter.

       
Gönnheimer Electric GmbH er vår leverandør av Ex-p kontrollere, Ex PC'er, Ex HMI og trådløse ethernet grensesnitt for plassering i eksplosjonsfarlige områder. Fra Gönnheimer kan vi levere skreddersydde Ex-p og Ex-HMI løsninger.
     

 

 

LFE, grunnlagt i 1979, utvikler og produserer spesialisert analytisk instrumentering og komponenter for analyse av prosessgass og vann.

LFE har mangeårige europeiske og verdensomspennende kunder som består av kjente kjemiske og industrielle anlegg samt forskningsanlegg.

     


 


Hohner Group er vår leverandør av roterende givere, absolutte og inkrementelle. I tillegg leverer Hohner Group også posisjonsgivere, linelengdegivere og et bredt spekter av givere for anvendelse i eksplosjonsfarlige områder.

     

Logo Lapp Automaatio RGB

  EPIC Sensors® er vår leverandør av temperaturfølere. Følerne produsert med kompetanse og for anvendelse i prosess- og maskin byggeindustrien. LAPP Automaatio er en pioner med 20 års produksjonserfaring av temperaturfølere. Allerede i 2002 lanserte SKS de første ATEX-godkjente temperatursensorene, produsert i Finland.

 

 

  ACS Control System er vår leverandør av trykktransmittere. Utover det brede spekteret med trykktransmittere leverer ACS også datalogger, prosessdisplay, signalomformere, induktive givere, fotoceller og Vision smart-kamera.
     


 


Exepd GmbH Er vår leverandør av Ex-e og Ex-d koblingsbokser samt kontrollpaneler for Ex sone 1/21.
Sammen med Exepd GmbH kan vi tilby kundetilpassede løsninger.

     


H2-Supply

 


H2-Supply er vår leverandør av Hydrogengenerator for bruk i Ex-sone 1.
H2-supply ble grunnlagt i januar 2017 med det formål å utvikle og produsere
H2-generatoranlegg for bruk i potensielt eksplosive områder. Dette fordi det er et stort behov for å løse HMS-delen når portable flasker brukes til lagring av hydrogengass til anvendelse som bærergass for gasskromatografer.

     


 

 

Rota Engineering er et innovativt og kvalitet drevet selskap som spesialiserer seg på design og produksjon av givere for posisjonering og EX plugg-tilkoblinger.

     

 

Trafox logo

 

 

Trafox er vår leverandør av innovative feilstrøm- og isolasjonsnivåovervåkingsenheter som er designet for å imøtekomme behovene til industriell, fornybar energi, marin, medisinsk, konstruksjon og tung industri.