Denne siden bruker Cookies for å bidra til en enklere surfeprosess. Fortsett å bruke denne siden dersom du godtar dette. Du kan lese mere om vår bruk av cookie ved å klikke MER nedenfor.

PC100 - Ex-PC / HMI

 

       

HMI-enheters fremtid for bruk i eksplosjonsfarlige områder er i mindre grad basert på korttids levende proprietære produkter, men mer på alle formål, modulære produkter av den nyeste teknologien og høyeste yteevne.

Som brukeren bør du ha tilgjenglighet til et HMI-system som er helt selvstendig fra dagens PC-plattformer og programvare. Et produkt med lang livssyklus.

Denne trenden har ført til utviklingen av PC100-konseptet, som kommer opp til dagens og fremtidige behov ved kombinasjon av forskjellige Ex-beskyttelsesklasser.

En høy grad av teknisk og funksjonell uavhengighet nås ved bruk av standardkomponenter, dette tillater integrering av nyeste teknologi når som helst.

Kapslingen er designet i rustfritt for å møte de internasjonale kravene til produksjonsanlegg.

PC100 konseptet tilbyr et mangfold av muligheter til å takle de tøffe kravene vår kunder har.
PC100 kan tilby et flere alternative systemer for bruk i Ex-sone 1, samt en ikke-Ex-enhet for industri-kompatible applikasjoner i ikke-eksplosjonsfarlige områder.