Denne siden bruker Cookies for å bidra til en enklere surfeprosess. Fortsett å bruke denne siden dersom du godtar dette. Du kan lese mere om vår bruk av cookie ved å klikke MER nedenfor.

 SKS Sensors tilnærmer seg industriell IoT gjennom høykvalitets måling og datainnsamling

 

 

Data samlet inn fra prosesser og maskiner kan ikke være mer nøyaktige enn målingene og sensorene som anvendes. Som et resultat tilnærmer SKS Sensors seg den industrielle IoT(Internet Of Things), spesielt ut fra et målingsteknikkens perspektiv.

Med IoTKey®-systemet fra SKS Sensors tilbys pålitelig sensorteknologi trådløst koblet til datasystemer. Systemet består av en sender som kan kobles til ulike sensorer for å overføre måledata, samt en skybasert tjeneste og et webgrensesnitt som brukes til å overvåke dataene. IoTKey® kan også kobles direkte til brukerens systemer.

IoTKey®-systemet er løsningen for trådløs måling av et bredt spekter av variabler, som temperatur, trykk, vibrasjon, fuktighet og oljekvalitet. Teknologien kan brukes til produksjons-maskiner og til ulike bruksområder innen energisektoren, anleggs- og prosessindustrien. De første bruksområder av trådløse sensorer er i overvåking av maskiner og prosesser og i forebyggende vedlikehold.

Det er et økende behov i industrien for å samle inn flere data vedrørende maskiners tilstand, men slike tilleggsmålinger er ofte vanskelige og dyre på grunn av ledninger som kreves av sensorer. IoTKey® er trådløst og basert på LoRa-teknologi. Utviklingen og anvendelsen av teknologien fremmes av den globale LoRa Alliancen. Som medlem av den raskt voksende LoRa Alliancen har SKS Sensors kapasiteten til å produsere og sertifisere produkter som bruker LoRa-nettverket.

Video presentasjon av IoTKey®